Alla är nu välkomna till Bondestart

kl 00:00 sloknade slutligen ljuset för den gamla startsidans utseende.

Men misströsta inte alla ni som tidigare startade med mamilldo.se/startsida.htm – alla länkarna finns här och dessutom några nya.

Vi har också gjort det enklare för er att själva bidra med nya länkar, bara skriv en kommentar med länkens namn och adress så lägger vi till den.

Välkommen hit, hoppas du skall trivas!

Sommartävling 2008

Sommartävling

Nu är det dags för en ny tävling på bondestart.se

Den här gången är priset till vinnaren två biobiljetter. Så här tävlar du:

Skicka ett SMS till nummer 72500. Ange i ditt SMS den text du ser efter svarsalternativen, tex “bg Anders”
Tävlingsfråga: Vad heter GoGreens nye VD?

  • Anette Hällkvist (bg Anette)
  • Anders Karlström (bg Anders)
  • Staffan Lindewald (bg Staffan)

Ett tävlingsbidrag kostar 3kr förutom din vanliga taxa. Av de rätta svaren dras en vinnare som får två stycken biobiljetter. Vinnaren meddelas via SMS till det mobilnummer som svaret på frågan skickas ifrån.

Tävlingen pågår till den 8:e augusti 2008

Vårtävling på Bondestart

Nu kör vi igång en vårtävling med bildtema. Om du har en mobiltelefon med MMS-funktion kan du vara med och tävla. Se instruktionerna på tävlingssidan, och kolla in de bidrag som hittills kommit in.
Se också priserna från Lantmännen Direkt, även om äran av en vinst kanske är viktigast…

På sidan med bilderna kan du också vara med och kommentera de inskickade bidragen, passa på att göra din röst hörd!

Ett antal nya länkar i vänstermenyn

Idag har vi lagt till ett antal nya länkar i vänstermenyn, under ”2. Nya länkar”. De ligger kvar där ett tag för att sedan bara hittas under respektive kategori – eller bland ”1. De mest besökta länkarna” om de blir välbesökta.

Kommentera gärna! (Som vanligt)

Nya servern och domänen bondestart.se stabilare igen

Nu har leverantören av webbserver-tjänsten lovat att vår domän skall gå stabilt igen. Jag hoppas verkligen att de kan hålla det!

Nytt utseende – samma länkar

Efter debaklet med den förlorade domänen kom vi fram till att det bästa alternativet var att ha vår startsida på en egen domän, dessutom underlättar det att ha en lätt adress att komma ihåg när man skall berätta om sidan för sina vänner, eller komma ihåg den när man fått en ny dator.

Därför namnet: bondestart.se

Med denna nya sajt passade vi också på att slå på möjligheten att publicera information till alla användare – vilket detta inlägg är. Om du vill kommentera och diskutera så finns möjligheten efter varje post på den här sidan. Själva startsidan behåller vi ”ren” för att den skall starta så snabbt som möjligt.

Till vänster ser man också de länkar som varit mest aktiva, och de blir en sorts snabblista. De gamla droppmenyerna finns dock kvar på startsidan, dit man kommer genom att klicka på ”Hem” i toppmenyn.

En annan nyhet som ni gärna får tycka till om är sidan ”Tidningsrubriker”. Där hämtar vi automatiskt de senaste nyheterna från de tidningssajter som är populärast bland våra användare. Skriv gärna en kommentar om vad du tycker om funktionen.