Nytt utseende – samma länkar

Efter debaklet med den förlorade domänen kom vi fram till att det bästa alternativet var att ha vår startsida på en egen domän, dessutom underlättar det att ha en lätt adress att komma ihåg när man skall berätta om sidan för sina vänner, eller komma ihåg den när man fått en ny dator.

Därför namnet: bondestart.se

Med denna nya sajt passade vi också på att slå på möjligheten att publicera information till alla användare – vilket detta inlägg är. Om du vill kommentera och diskutera så finns möjligheten efter varje post på den här sidan. Själva startsidan behåller vi ”ren” för att den skall starta så snabbt som möjligt.

Till vänster ser man också de länkar som varit mest aktiva, och de blir en sorts snabblista. De gamla droppmenyerna finns dock kvar på startsidan, dit man kommer genom att klicka på ”Hem” i toppmenyn.

En annan nyhet som ni gärna får tycka till om är sidan ”Tidningsrubriker”. Där hämtar vi automatiskt de senaste nyheterna från de tidningssajter som är populärast bland våra användare. Skriv gärna en kommentar om vad du tycker om funktionen.


Tags:

2 Kommentarer